Handmatige linkbuilding

Handmatige linkbuilding gezocht? Dan zit je hier goed. Veel linkbuilders werken via automatische systemen die zelf websites met content bouwen. Wij doen alles volledig manueel. Speciaal voor onze klanten ontwikkelen wij websites op maat relevant aan hun producten en diensten. Op die websites komt zelf geschreven relevante content te staan met daarop ook backlinks naar de website van de klant.

Handmatige linkbuilding is het meest doeltreffend

Het concept van manuele link building is in de loop van de tijd meermaals herzien en opnieuw geanalyseerd. Eenvoudig gezegd, een handmatige link building campagne is een proces van actief proberen om links naar een website te verhogen.

Als het gaat om ranking en natuurlijke links, zijn leiders niet van de ene dag op de andere geboren en ze kunnen hun plek niet zomaar kopen. De lange termijn top ranking sites komen daar door slim te werken. Dat is de juiste prijs als het gaat om het bereiken van dat doel. We zijn hier om met u te praten over Handmatige linkbuilding en waar Google de lijn zou kunnen trekken tussen natuurlijk en onnatuurlijk en hoe haalbaar is deze linkbuilding strategie in 2014.

Handmatige linkbuilding strategieën

Hieronder gaan we een lijst maken van de top handmatige linkbuilding strategieën die werken in 2017 en ook in de toekomst zouden moeten werken. De waarheid is dat het SEO landschap de afgelopen jaren veel is veranderd. De ranking factoren zijn veranderd samen met het type links; content marketing wordt steeds belangrijker, kwaliteit linkbuilding is een must en verdiende links zijn nu op de golf.

Zonder verdere introductie, nodig ik u uit om een kijkje te nemen naar de beste kwaliteit linkbuilding technieken die een onderdeel zouden moeten zijn van uw digitale marketing en interessant zouden moeten zijn voor elke linkbuilder die geïnteresseerd is in de ranking en het verkeer van zijn website.

Waarom is handmatige linkbuilding belangrijk

Handmatige linkbuildingNu vraag je je misschien af wat link building precies is, hoe je manuele link building moet doen of ben je al op zoek naar link building tutorials; of misschien weet je al wat dit allemaal betekent en ben je gewoon op zoek naar een aantal geautomatiseerde link building diensten. En je zou niet de enige zijn. Links maken is tegenwoordig moeilijker dan ooit. Toch, is niet onmogelijk. Google blijft de munt opgooien en link building technieken die er vandaag Google goedgekeurd uitzien kunnen morgen spammy strategieën zijn. En toch, links zijn nog steeds belangrijk. Ze zijn nog steeds de belangrijkste drijvende kracht die uw zoekverkeer en rangschikking naar de hemel of terug naar de 99 positie kan brengen.

Google heeft zijn deel van de “schuld” in deze zaak, maar bedrijfseigenaren, webmasters of SEO pro’s moeten zich ook bewust zijn van hun positie. Kijk eens naar de schermafdruk hieronder. Hoeveel resultaten worden er gemaakt op “links bouwen” en hoeveel op “links kopen”? Ik moet toegeven dat ik dacht dat het andersom zouden zijn.

De waarheid is dat links tot de belangrijkste ranking signalen behoren. Link building en SEO gaan hand in hand en voor elke succesvolle digitale marketing campagne is natuurlijke link building een must. Vergeet betaalde links, vergeet het verkopen van links, link request spam, negatieve SEO of enige andere zwarte hoed handmatige inspanning. We zijn nu op de nieuwe rand van zoekmachine optimalisatie.

Handmatige linkbuilding strategieën die werken

Voor een lange tijd, elke vorm van handmatige link building was een bloeiende link building strategie. Toen Google sites begon te bestraffen voor onnatuurlijke link profielen was het duidelijk dat manuele link building, zoals het gekend was, niet meer ging werken. We zouden het de val van het lage kwaliteit links tijdperk kunnen noemen en de opkomst van kwaliteit link acquisitie.

Toch zullen er altijd handmatige linkbuilding technieken zijn die niet proberen om direct de rankings van een zoekmachine te beïnvloeden en Google kan altijd in je voordeel werken. Dat is alleen als je hun richtlijnen respecteert.

1. Relevante Blog Reacties

Reacties hebben nog steeds veel kracht en waarde als een manier om links te verkrijgen, zolang je ze plaatst op sites die een hoge autoriteit hebben. Uw blog commentaar moet relevant en relevant zijn voor de inhoud op die bepaalde blog. Als je gewoon op een site die niet cureren zijn commentaar sectie en heeft veel links wijzen naar veel willekeurige sites is het gewoon niet van plan om te werken . Lage kwaliteit links van sites met een lage domein autoriteit is niet iets dat je wilt.

Google zal geen problemen hebben met uw link als het commentaar is handmatig gedaan, heeft de juiste grammatica en spelling en het is relevant voor de inhoud van de pagina. Uw doel is om waarde te bieden aan de lezer van die blog.

Google’s concept van link schema’s omvat forum reacties met geoptimaliseerde links in de post of handtekening. Wat u ook doet, houd in gedachten dat natuurlijke links en kwaliteitsinhoud een must zijn en geen optie

2. Autoriteit gast bloggen

Een andere vorm van Handmatige linkbuilding die altijd zal werken als het goed gedaan is gast bloggen. Het is al een tijdje een hot topic gezien het feit dat het na verloop van tijd is veranderd in een spammy strategie om links te creëren. Matt Cutts, voormalig hoofd van de web-spam afdeling bij Google, gaf een publieke verklaring waarin hij misbruik van gastblogging afkeurde, en zei dat deze tactiek een overtreding van de richtlijnen zal zijn en zal worden bestraft.

We hebben het nu over gezaghebbend gast bloggen, kwaliteit inhoud creatie als onderdeel van een solide content marketing strategie en niet alleen maar korte paragrafen tekst die geen andere bedoeling hebben dan het beïnvloeden van zoekmachines ranking pagina. Er zijn misschien veel handmatige link building diensten die er zijn die zouden suggereren om inhoud te creëren en overal te plaatsen waar je maar kunt, met als enige doel om links te krijgen.

Als je gastblogging in deze termen bekijkt, zal je strategie niet veel verschillen van de black hat strategieën gebaseerd op het uitwisselen van links of het kopen van links. Als je je concentreert op de kwaliteit van de inhoud, als je schrijft met de lezer in gedachten, als je commentaren en sociale shares meet om het succes van de inhoud te meten en niet alleen links, dan kan je gastbloggen gebruiken als een veilige manuele link building techniek om links aan te trekken.

Gastbloggen is altijd een succesvolle strategie als het slim wordt toegepast. Gebruik gastbloggen als een middel om uw bekendheid in uw niche te vergroten. Uiteraard is het relevant zijn voor het onderwerp van de site en de lezers een must. Er is niet zoiets als een 100% bewijs gids over hoe te doen gast detachering als er is niet zoiets als een gids voor hoe te doen link building. Maar als u relevantie in gedachten houdt en inhoud en links creëert alsof zoekmachines niet zouden bestaan, zou uw digitale marketingstrategie op de goede weg moeten zijn.

Links worden een bijproduct van elke growth hacking strategie die je zou kunnen gebruiken om de bekendheid van je product te vergroten!

3. Persberichten die de moeite waard zijn

Persberichten kunnen zowel een goede als slechte linkbuilding strategie zijn voor uw zoekmachine ranking.

Het is OK om persberichten te maken alleen met het doel om iets belangrijks of nieuwswaardigs over je merk aan te kondigen.

Als je deze strategie misbruikt door commerciële ankertekst en do-follow links op te nemen zal dit uiteindelijk door Google veroordeeld worden, en zal je gestraft worden.

Deze strategie kan een goed voorbeeld zijn van een handmatige linkbuilding strategie die nog steeds werkt in 2017. Alleen als het verstandig gebruikt wordt, natuurlijk. s Werelds grootste zoekmachine noemt links in persberichten “onnatuurlijk” en verplicht ze tot nofollowing. Net als in elk ander geval kan dit een linkbuildingstrategie zijn die je alleen in de problemen kan brengen als je er misbruik van maakt.

We moeten in gedachten houden dat persberichten niet bedoeld zijn als SEO-tactiek of als linkbuildingstrategie.

Het doel van persberichten is om schrijvers, journalisten, influencers en lezers te helpen om iets nieuws te ontdekken. Hier is waar persberichten waarde toevoegen, in het sturen van berichten naar het publiek. En de kliks, zichtbaarheid, lezingen, sociale shares of links zullen natuurlijk volgen.

Link Earning als een organische linkbuilding strategie
Organische link building lijkt de huidige weg die u moet worden geïnteresseerd op het lopen, als je wilt een lange termijn rankings site te hebben.

100% Organische Link Building

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat deze verschuiving in strategie voortkomt uit een verandering in mentaliteit – je hoeft niet te werken om die links te plaatsen waar je wilt dat ze verschijnen, ze moeten organisch verschijnen als gevolg van jouw acties. Je acties moeten zo natuurlijk mogelijk zijn wanneer je links probeert te ontwikkelen. Eigenlijk moet je een inspanning doen en iets creëren om die links te verdienen en niet om ze te “bouwen”. We hebben een interessant stuk geschreven over link earning waar we een lijst hebben samengesteld van 21 creatieve technieken om links te verdienen.

Eenvoudig gezegd heet het Link Earning.

Zijn er link building tools die er zijn? Jazeker! Zijn er link building diensten die het proces voor je automatiseren? Ja, ze zijn. Maar toch, je doel is om te weten hoe je link building doen en niet bestraft worden. Er zijn steeds minder manieren om handmatig links te creëren die solide zijn en niet als onnatuurlijk zullen worden gemarkeerd in de nabije toekomst:

Een manier zou zijn om uw kennis aan te bieden aan de gemeenschap door het creëren van “how to’s” en gidsen waar je inzichten te delen en wat licht werpen op een aantal onderwerpen die relevant zijn voor de uw doelgroep.

Neem deel aan discussies en beantwoord de vragen van mensen. Op forumplatforms kunt u gebruikers gemakkelijk als patiënten behandelen en hun problemen aanpakken. Als uw antwoorden ook maar enigszins nuttig zijn, zal het zeker een positieve reactie van de online menigte genereren.

Focus op het opbouwen van een gemeenschap – dit is een langdurige verbintenis die veel beloningen oplevert, niet alleen vanuit SEO-oogpunt. Het is veel werk, maar het heeft de kracht om veel links aan te trekken van allerlei soorten gebruikers in de vorm van opmerkingen, forumonderwerpen en blogberichten.

Opkomst van een organisch link imperium

De waarheid is dat de meeste handmatige link building strategieën een manier zijn geworden om Google’s zoekresultaten te manipuleren en als gevolg daarvan zijn ze niet meer levensvatbaar. Het internet staat vol met nietszeggende junk links waar niemand iets aan heeft. En als we het hebben over schimmige handmatige linkbuilding, hebben we het over tijd en moeite die in het creëren van die linkprofielen wordt gestoken, en die in een oogwenk door de gootsteen kan verdwijnen.