Onze diensten
SEO Diensten voor bedrijven en SEO kantoren
SEO Reseller Diensten

U brengt de klanten aan, wij zorgen voor de SEO. Wij werken "achter de schermen" als uw SEO Partner. Binnen enkele weken merken u klanten al de resultaten van onze SEO.

Artikel - Blog post

Wij schrijven en plaatsen zeer relevante blogs voor onze klanten. Krachtige In-Content Links die uw Backlinkprofiel een boost geven

Content Marketing

Content is en blijft belangrijk. De content van je website of subpagina's moeten in orde zijn anders brengt linkbuilding helaas niets op.

SEO Consulting

Wij helpen onze klanten om hun website beter te optimaliseren. We geven tips en advies zodat elke webpagina goed scoort binnen Goolge.

Autoriteit verhogen

Wij kunnen de DA, PA, DR, TF en CF van websites verhogen door het plaatsen van zeer sterke backlinks naar de homepage van een website.

Linkbuilding reseller

Wij kunnen de DA, PA, DR, TF en CF van websites verhogen door het plaatsen van zeer sterke backlinks naar de homepage van een website.

Organisch Linkbuilding op maat gemaakt. Voor websites en webshops.

Wij werken niet via linkruil of stratpagina’s. Iedere website waar u een link van krijgt ontwikkelen wij volledig zelf.

Neemt u een van onze linkbuilding pakketten dan bepalen we samen welke zoekwoorden het best ondersteund worden. Wij hebben absoluut geen inloggegevens van uw website nodig en we komen dus niet in de back-end van uw site. Alleen een URL van uw website is al voldoende voor ons. Hierdoor komen wij nooit in aanraking met uw bedrijfs- en/of klantengegevens en kunnen wij nooit uw website aanpassen.

Binnen ons team hebben wij tekstschrijvers die zich bezighouden met content schrijven en blogs plaatsen. Deze mensen schrijven mooie artikelen over bijvoorbeeld uw product of dienst. Deze blogs worden SEO proof geschreven en bevatten minimaal 500 woorden. In de blogs worden linkjes aangebracht naar de URL die u hoger in Google wil laten scoren.

Daarnaast ontwikkelen wij websites op maat relevant aan uw producten en diensten. Op deze websites komt de link te staan die uw zoekwoorden en website zullen ondersteunen. Hierdoor stijgen de uitgekozen zoekwoorden in de Google zoekresultaten.

Links op High Authority websites

De websites die we aanmaken hebben een domeinwaarde van DA 30 tot plus, een DR waarde van min 30  plus en een Trust Flow van 25 plus (!), waardoor uw website veel interessanter gaat worden voor de Google zoekmachine.

Wat houden onze backlinks in en waarom zijn deze zo belangrijk?

Onze backlinks komen van beveiligde websites om zo spam links te voorkomen. Bovendien hoeft u nooit wat toe te voegen of te veranderen aan uw eigen website wat met onze SEO campagne te maken heeft. Backlinks zijn externe links van andere websites die leiden naar uw eigen website. Deze links zijn zeer belangrijk, omdat dit wat zegt over de populariteit van uw website. Hoe meer backlinks uw website heeft hoe beter. Onthoud wel dat het niet alleen draait om kwantiteit, maar ook om kwaliteit! Wanneer uw website veel spam backlinks bevat blokkeert Google uw website automatisch van hun zoekresultaten. Dat scenario wilt u absoluut voorkomen! 

Onze backlinks zijn absoluut 100% spam proof.

Deze websites zijn allemaal beveiligd en kunnen totaal geen schade toebrengen aan uw website. Ook voegen wij alleen branche gerelateerde backlinks toe aan uw website waardoor uw domeinwaarde extreem zou toenemen. Wij willen het beste voor u en uw bedrijf en daarom werken wij alleen met linkjes die extreem goed samenwerken met het Google algoritme.

Je krijgt met deze strategieen de perfecte organische linkbuilding die je helpt je website te ranken.

Multi-tier linkbuilding, mits het diagram organisch goed in elkaar zit en er gebruik wordt gemaakt van gestructureerde content, titels, foto’s en video’s is de meest krachtige linkbuilding strategie. Elk serieus SEO bureau maakt gebruik van multi-tier linkbuilding. En als ze dat nog niet doen raden we ze aan om contact met ons op te nemen. Als SEO bureau kun je echt groeien als je gebruik maakt van ons linkbuilding systeem.